Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Translation this page is under construction!

REEKSPORT GRAĐE I ELEMENATA

Druga delatnost Unipol Trading Limited Co. je reexport roba u drvnoprerađivačkoj industriji.

Jedna od osnovnih delatnosti Unipola je reeksport izvoza bukve neparene i parene okrajčene rezane građe i elemenata, kao i jedan deo hrastove okrajčene rezane građe. U periodu od 1991. do 2010. godine izvezli smo ukupno 75 000 m3 bukove parene i neparene  okračene rezane građe i elemenata, hrastove okrajčene građe  i elemenata kaoi i javorove rezane  građe.

Unipol, u svom izvoznom sektoru, izvezao je navedenu  rezanu građu u sledeće države: Španija, Italija, Nemačka, Austrija, Švedska, Grčka, Portugalija, Kina, Hong Kong, Tajvan, Egipat, Maroko, Alžir i Tunis. 

Unipol je bio drugi po veličini izvoza navedene rezane građe u Španiji u periodu 2006, 2007, 2008, 2009. i 2010 godine kada je izbila svetska ekonomska kriza, Unipol je imao veliku štetu u Španiji.

Unipol je prva firma u svetu posle pada Muhameda Reze Pahlavija koja je kupovala javorovu rezanu građu u Iranu i istu izvezla u Hong Kong.

Unipol u svom reeksportu zastupa najeminentniju i najveću kompaniju u regionu, kao i jednu od najvećih kompanija u Evropi - PPS Galeković iz Hrvatske koja proizvodi najkvalitetniji parket, seljačke podove, termotretirani parket, fasadne obloge, termo deking, sve od punog drveta, hrasta, jasena, graba, bukve i drugih vrsta drveta, a proizvodi se po najvišim evropskim i svetskim standardima.

 

Bilo nam je zadovoljstvo da vam predstavimo Unipol Limited Co. u Reeksportu.